..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη............. Νίκος Μπελογιάννης

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Δ. Στρατούλης: "Η έκθεση του ΔΝΤ είναι οι προγραμματικές δηλώσεις της ανασχηματισμένης κυβέρνησης"

  





  Συνεντεύξεις  

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλά στο Κόκκινο για τα νέα μέτρα που δεσμεύθηκε οτι θα λάβει η κυβέρνηση όπως προκύπτει από τη νέα έκθεση του ΔΝΤ.

"Η έκθεση του ΔΝΤ αποτελεί τις προγραμματικές δηλώσεις της ανασχηματισμένης κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου" δήλωσε στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης τονίζοντας πως "ενώ ζητούσαν τη ψήφο των πολιτών για οικονομική σταθερότητα είχαν αποδεχθεί οτι θα πάρουν νέα μέτρα που θα διαλύσουν την οικονομία και τη κοινωνία" κάνοντας λόγο για πολιτική υποκρισία της κυβέρνησης.
Χαρακτήρισε απόπειρα διεύρυνσης της "εργασιακής ζούγκλας στη χώρα μας" με τα νέα μέτρα στα εργασιακά που σύμφωνα με τον Δ. Στρατούλη φέρνουν άρση του περιορισμού των ομαδικών απολύσεων, μείωση μισθών στα 511 μεικτά καταργώντας τον μέχρι τώρα περιορισμό ενώ "η κυβέρνηση θέλει να βάλει σε γύψο κάθε συνδικαλιστική δράση".

- δείτε στο: http://stokokkino.gr/article/9093/D-Stratoulis-I-ekthesi-tou-DNT-einai-oi-programmatikes-diloseis-tis-anasximatismenis-kubernisis#sthash.4BsAAQkd.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου